Meteen naar de inhoud

Pannemand bestellen?

Op mijn zolder maak ik zelf alle Pannemanden op bestelling. Jij kiest de stof en de maat. Heb je die gekozen, dan ga ik aan de slag. Het maken van de Pannemand duurt ongeveer twee weken. Als de Pannemand klaar is, ontvang je van mij een berichtje, met een betaalverzoek. Zodra je betaald hebt, stuur ik de Pannemand naar je toe. Je kunt de Pannemand natuurlijk ook zelf komen ophalen.

Stof kiezen

Een Pannemand is relatief groot voor een gemiddelde keuken (de grootste is 47x47x40). Het is dus belangrijk dat de stof bij jou en je interieur past. Ik maak gebruik van stevige stoffen met een ruime keuze aan kleur en print. Voordeel hiervan is dat eventuele vlekjes niet snel opvallen.
Omdat de actuele voorraad stoffen steeds wisselt, overleg ik graag samen welke kleur en/of print jouw voorkeur heeft. Op basis daarvan stuur ik je via de mail of whatswapp foto’s van stoffen en Pannemanden waaruit je kan kiezen.Maat en prijs

Ik maak de Pannemanden in drie maten. In de tabel staan de verschillende maten en afmetingen van de Pannemand, de maten van de pan die erin past en de bijbehorende prijs.
Een ovale pan kan prima in de Pannemand; deze past zich aan de vorm van de pan aan. Heb je een pan met een extra hoog deksel, neem dan even contact met mij op. Op verzoek kan ik de Pannemand aanpassen.

MaatHoogte panDoorsnede panAfmetingPrijs
Mtot 12 cmtot 28 cm32x32x30€ 60*
Ltot 18 cmtot 28 cm35x35x40€ 65*
XLtot 18 cmtot 35 cm47x47x40€ 70*
*De kosten voor het opsturen van de Pannemand worden extra in rekening gebracht

Wil je iemand anders blij maken met een Pannemand, maar weet je niet welke stof of formaat diegene wil? Dan kun je ook een cadeaubon geven. Neem hiervoor contact met mij op.

Met enige regelmaat sta ik met mijn Pannemanden op kleine marktjes. Hier kun je zelf de verschillende Pannemanden bekijken, kopen en al je vragen stellen.

Volg mij op instagram om te zien waar ik sta.